KOBl'lerin e-Dönüşüm ve dijitalleşme yolculuğunda kurumsal ve ticari yazılımlar önemli bir boşluğu dolduruyor. Kurumsal ve ticari yazılımlar, işletme verimliliğini önemli ölçüde artırarak doğru verilerin toplanmasını, veriden bilgi, bilgiden ise politika/strateji üretilmesini sağlamaktadır. Ayrıca etkin planlama (insan kaynakları, finansal akış, üretim vb.) ile verimlilik artışı elde edilmektedir. 


Şirketlerin yatırımları sonucu elde ettikleri faydalar, genel olarak şu başlıklar altında toplanabilir: Maliyetlerde azalma, gelirlerde iyileşme, gelişmiş nakit yönetimi, envanter ve personel sayılarında azalma, sipariş termin sürelerinin azalması, üretkenlik ve sipariş yönetiminde iyileşme, bilgi ve süreç akışlarıyla müşteriye hizmet sürelerinde iyileşme. 



Peki, KOBÎ'ler neden dijital dönüşüm gerçekleştirmeli? 

Her sektörden KOBl'nin kurumsal ve ticari yazılıma ihtiyacı var. Nasıl yaşamak için yemek yemek, su içmek gerekiyorsa, işimi sağlıklı ve kontrollü büyütmek isteyen şirketler için de ticari yazılıma ihtiyaç var. Ticari yazılımlar, işletmelerdeki olası sorunlara erken teşhis konmasına ve sıkıntılar ilerlemeden çözülmesine olanak sunuyor. Türkiye'nin önde gelen kurumsal ve ticari yazılım şirketlerinden biri olarak biz, sunduğumuz ürün ve hizmetlerle KOBl'leri rekabete hazırlıyoruz. 

Aminur Taki, hem ulusal hem de uluslararası rekabet ortamında şirketlerin ellerini güçlendiriyor. Ürün ve hizmetleriniz nerelere ulaşıyor? 

Aminur Taki, ürün ve hizmetlerini Türkiye'de ve Türkiye sınırlarının ötesinde 105 bini aşkın işletmeyle buluşturmayı başarmıştır. Bilgi birikimimiz, mühendislik çözümlerimiz, dinamik yapımız ve müşteri odaklı yaklaşımımız ile Aminur Taki kullanan her 10 müşteriden 9'u mutlu. Aminur Taki ürünleri, bugün Türkiye dışında Azerbaycan, Rusya, Bulgaristan ve Arap ülkelerinde de pek çok işletme tarafından kullanılan uluslararası değer görmüş yazılımlar kategorisinde yer alıyor. KOBÎ'ler dijitalleşmeye yönelik nasıl yatırımlar yapmalı? Kurumsal yazılım yatırımlarına karar verme sürecinde yalnız KOBl'lerin değil, büyük şirketlerin bile zorlandığını görmekteyiz. Bu noktada firmalar, kendi iş süreçlerine en uygun yazılımı seçmek adına, öncelikle kendi iş süreçleriyle ilgili ihtiyaçları net olarak ortaya koymak durumundalar.